6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | info@tiszahotel.hu | Tel.: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586

Üdvözöljük a Szegedi Tisza Hotel Weboldalán

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat!
Tisza Hotel Ajánlat
Kalandtúra Segway Pt-n!

3 nap / 2 éj, 2 fő részére, svédasztalos reggelivel, ínyenc vacsorameghívással, SEGWAY PT kalandtúrával,...

Tovább...
Tisza Hotel Ajánlat
Fesztivál csomag

Kóstoljon bele Ön is a fesztivál hangulatba! Szegedi Borfesztivál, Hídi Vásár, Deja...

Tovább...
Tisza Hotel Ajánlat
Szegedi Majális

Május 1. hétvégi ajánlatunkban egy romantikus élménycsomagot kínálunk vendégeink részére gyertyafényes...

Tovább...

 

Tisza Hotel, Szeged

Az elegáns belvárosi Tisza Hotel Szegeden főterén, a  Széchenyi téren található. A régi romantikus filmek díszletét idéző szálloda, a XIX. század végén épült, és megőrizte különleges, századfordulói hangulatát. A szállodába lépve vendégeink egy elegáns hallba érkeznek. A hotel lobbyban egy hangulatos kávézó található, ahol kávékülönlegességekkel, különleges frissítőkkel  várjuk vendégeinket.

Az hotel első emeletén található patinás rendezvénytermek - Koncert és Tükörterem - a szálloda 120 éves fennállása óta, mindig is a szegedi kulturális élet központi helyszíne voltak. Számos híresség, mint az irodalom nagyjai, vagy a zenei élet kiemelkedő alakjai - Tisza Lajos, gróf Batthyány Ernő, Dohnányi Ernő, Bartók Béla, Benedek Elek, Heltai Jenő, Krúdy Gyula, Móricz Zsigmond, Babits Mihály, Juhász Gyula és még sokan mások  - számtalanszor megfordultak ezen falak között.  

A szálloda 49 szobával várja a szegedre látogatókat, amelyek között 4 db lakosztály, 15 db Superior, 19 db Classic és 11 Standard szoba található. A lakosztály, a Superior és Classic szobák klíma berendezéssel, kényelmes, felújított fürdőszobával, színes televízióval, mini hűtővel, telefonnal és Cardo matraccal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.

A Tisza Hotel központi elhelyezkedése, különleges hangulata, exkluzív berendezésű szobái és partnereink kapcsolt szolgáltatásai  teszik feledhetetlen élménnyé a szegedi nyaralást!

A szállodától egy kellemes sétával közelíthető meg partneréttermünk, a Tisza River Café Club, ahol vendégeink páratlan kilátás mellett költhetnek el egy kellemes ebédet, vagy egy ízletes vacsorát.

Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!

TISZA HOTEL VIDEÓ 3 DIMENZIÓS SÉTA
Foglaljon szállást ÚJ partnerszállodánkban, a Tisza Alfa Hotelben: www.alfahotelszeged.hu


Programlehetőségek Szegeden és környékén:


ÚJ! Élménytúra Segway PT-n!


> Hotel Szeged, Szegedi szálloda, Szállás Szegeden