6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | info@tiszahotel.hu | Tel.: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586

Üdvözöljük a Szegedi Tisza Hotel Weboldalán

Tekintse meg kiemelt ajánlatainkat!
Tisza Hotel Ajánlat
Nyári csobbanás Szegeden!

Csobbanjon velünk! Fürödjön az élményekben a Napfényfürdő Aquapolis Fürdőben vagy látogasson el a makói...

Tovább...
Tisza Hotel Ajánlat
Aktív pihenés Szegeden!

Jöjjön el és fedezze fel a napfény városát, vagy fürdőzzön az élményekben a Napfényfürdő Aquapolis F...

Tovább...
Tisza Hotel Ajánlat
Augusztus 20-ai ajánlat

Aquapolis belépővel, ajándék kisvonatos városnéző sétával és belépővel a szegedi Vadasparkba.....

Tovább...

 

 


Magyarok Világtalálkozója 2015.


Tisza Hotel, Szeged

Az elegáns belvárosi Tisza Hotel Szegeden főterén, a  Széchenyi téren található. A régi romantikus filmek díszletét idéző szálloda, a XIX. század végén épült, és megőrizte különleges, századfordulói hangulatát. A szállodába lépve vendégeink egy elegáns hallba érkeznek. A hotel lobbyban egy hangulatos kávézó található, ahol kávékülönlegességekkel, különleges frissítőkkel  várjuk vendégeinket.

Az hotel első emeletén található patinás rendezvénytermek - Koncert és Tükörterem - a szálloda 120 éves fennállása óta, mindig is a szegedi kulturális élet központi helyszíne voltak. Számos híresség, mint az irodalom nagyjai, vagy a zenei élet kiemelkedő alakjai - Tisza Lajos, gróf Batthyány Ernő, Dohnányi Ernő, Bartók Béla, Benedek Elek, Heltai Jenő, Krúdy Gyula, Móricz Zsigmond, Babits Mihály, Juhász Gyula és még sokan mások  - számtalanszor megfordultak ezen falak között.  

A szálloda 49 szobával várja a szegedre látogatókat, amelyek között 4 db lakosztály, 15 db Superior, 19 db Classic és 11 Standard szoba található. A lakosztály, a Superior és Classic szobák klíma berendezéssel, kényelmes, felújított fürdőszobával, színes televízióval, mini hűtővel, telefonnal és Cardo matraccal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.

A Tisza Hotel központi elhelyezkedése, különleges hangulata, exkluzív berendezésű szobái és partnereink kapcsolt szolgáltatásai  teszik feledhetetlen élménnyé a szegedi nyaralást!

A szállodától egy kellemes sétával közelíthető meg partneréttermünk, a Tisza River Café Club, ahol vendégeink páratlan kilátás mellett költhetnek el egy kellemes ebédet, vagy egy ízletes vacsorát.

Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!

TISZA HOTEL VIDEÓ 3 DIMENZIÓS SÉTA
Foglaljon szállást ÚJ partnerszállodánkban, a Tisza Alfa Hotelben: www.alfahotelszeged.hu


Programlehetőségek Szegeden és környékén:


ÚJ! Élménytúra Segway PT-n!


> Hotel Szeged, Szegedi szálloda, Szállás Szegeden