ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 201 5586
Térkép E-mail
6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | Telefon: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586 | Fax: +36 62 478 278 | E-mail: info@tiszahotel.hu

Kirándulás Szegeden és környékén

 

Sétahajózás a Tiszán

Járat indulása: a hajóállomásról (IH Rendezvényházzal szemben, Felső Tisza Part 1.)
Hétköznap: 13 és 15 óra
Hétvégén és ünnepnapokon: 11, 13, 15 és 17 óra
Jegyár: Felnőttjegy: 1.200.-Ft /fő
Kedvezményes jegy: 900.-Ft/fő
Családi menetjegy: 3.000.-Ft/2 felnőtt + 1 gyermek
Sétahajózás időtartama: 1 óra
Útvonal: indulás a kikötőből a Boszorkány szigetig, visszafordulás után hajózás a Tiszán a Maros torkolatáig, majd vissza a Hajóállomásra.

Csárda járat a Kiskőrössy Halászcsárdába:

A hajó szezonban, minden szombaton 11 órakor indul a kikötőből és 11.20-kor érkezik a csárdához. Az ebéd ezt követően kerül felszolgálásra, mely tradicionális pontyhalászlé és túrós csusza. A hajó 13.20 perckor felveszi a vendégeket és a program 14 órakor ér véget a kikötőnkben.
Részvételi díj: felnőtteknek 3.000 Ft. gyermekeknek 18 éves korig 2.700 Ft.
Bővebb információ: www.hajokirandulas.hu

Sétahajózás Szegeden

Füvészkert

Az egyetemi füvészkert kora tavasztól késő őszig várja a látogatókat, ahol kaktuszok, pálmák, különleges növények szemet gyönyörködtető gyűjteménye található.
Web: http://www.fuveszkert.u-szeged.hu/
 Füvészkert Szeged

Csillagvizsgáló

A Szegedi Csillagvizsgáló minden péntek este várja az érdeklődőket. Sötétedésig csillagászati és űrkutatási videofilm bemutatást, kiselőadásokat tartanak a tanteremben. Számítógépes kép és program áll az érdeklődők rendelkezésére, illetve derült égbolt esetén kisebb távcsövekkel és a 40 cm átmérőjű tükrös teleszkóppal is megfigyelhetők az égitestek.
Web: http://astro.u-szeged.hu/

Csillagvizsgaló Szeged

Sétarepülés

A Szegedi Repülő Egyesület jóvoltából Szeged nevezetességeit madártávlatból is megtekinthetik az érdeklődők. Felszállástól leszállásig, mindössze 10 perc, mely örök emlékként él tovább az utasokban.
Cím: Szeged, Bajai út, Repülőtér, Tel: 06/62/549-500, 549-501

Sétarepülés Szeged

Szabadkai kirándulás borkóstolóval - Dibonis Borászat

A DiBonis borászat a kitűnő borok és párlatok készítése mellett borturizmussal is foglalkozik. A bor- és pálinkakóstolóval egybekötött pincelátogatást a 80 személyt is befogadó Shiraz degusztációs központban szervezik meg. A Shiraz degusztációs központ részeként egy, a térségben egyedülálló bortrezor található, ahol a bor kedvelői számára több mint 150 különböző fajta bort tárolnak a világ minden tájáról.

1.Kiskóstoló
A program magába foglalja a borászat, a barrikos és a párlatfőzde megtekintését, bor és párlat kóstolását ( 3 fajta párlat és 5 fajta bor), házi készitésű pogácsával.
A kiskóstoló ára  7 euro/fő

2. Nagykóstoló
A program magába foglalja a borászat, a barrikos és a párlatfőzde megtekintését, bor es párlat kóstolását ( 4 fajta párlat és 6 fajta bor), bácskai tál és házi készítésű pogácsa kiséretében.
Igény szerint a közelben lévő szőlészet is megtekinthető
A nagykóstoló ára  12  euro/fő

3.Kóstoló ebéddel vagy vacsorával
A program magába foglalja a borászat, a barrikos és a párlatfőzde megtekintését, bor es párlat kóstolását ( 4 fajta párlat és 6 fajta bor), bácskai tál kiséretében,ebéddel vagy vacsorával egybekötve.
Igény szerint a közelben lévö szőlészet is megtekinthető
A kóstoló ára ebéddel vagy vacsorával  20  eur/fő


A borkóstolókat előzetes bejelentkezés alapján szervezik min 10 fős csoportok részére, a fenti árakon. Egyéni látogatásra és a fentinél kisebb csoportban történő látogatásra is van lehetőség, telefonos egyeztetést  követően. A borkóstolós programokról érdeklődjön értékesítő kollégánknál - Bereczky Tünde, Tel: +36 62 427 - 278, vagy az a következő honlapon: Bővebb információ: www.dibonis.com

DiBonis Borászat, Szabadka


belvárosi hotel szeged, szállás szeged belváros, szegedi belvárosi szálloda, rendezvényterem Szeged, rendezvényhelyszín Szeged, esküvőhelyszín Szeged