ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 201 5586
Térkép E-mail
6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | Telefon: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586 | Fax: +36 62 478 278 | E-mail: info@tiszahotel.hu

Színházak Szegeden

Szegedi Nemzeti Színház, Szegedi Szabadtéri Játékok

A napfény városának nevezett Szeged egyik legtündöklőbb "sugara" a Szegedi Nemzeti Színház. Az ismert bécsi tervezőpáros Fellner és Helmer tervei alapján 1883 óta ékessége a Tisza-part környékének, ahol olyan kimagasló színész egyéniségek léptek fel mint: Bilicsi Tivadar, Jávor Pál, Neményi Lili, Páger Antal, Dayka Margit, és még sokan mások. A kultúra szerelmesei egész évben válogathatnak a próza-, opera- és balett előadások közül, melyeket nyáron az 1931 óta a Dóm téren felállított Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán adnak elő a híres hazai és külföldi előadóművészek.
A színház aktuális előadásairól bővebb információ: http://www.szinhaz.szeged.hu/

 Szegedi Nemzeti Színház

Szegedi Nemzeti Színház

Pinceszínház

A Szegedi Pinceszínház 2009. december 14-től újra kitárja kapuit a nagyközönség előtt! Az új hely több szempontból más, mint az előző. Alkalmunk lesz a színházi előadások mellett, workshopok, filmvetítések, kiállítások szervezésére is. Igazi Kulturális központot hoztunk létre, ahol továbbra is felkaroljuk a feltörekvő együtteseket, akik nálunk szeretnének új otthonra lelni.

A Szegedi Pinceszínház 2001-től kezdve Szeged város egyetlen és első állandóan működő stúdiószínháza. A Független színházak közé tartozunk, melynek célja, hogy olyan stúdió előadásokat ismertessünk meg a nézőkkel, és olyan formában játszunk egy egy ismert, illetve  ismeretlen darabot, amilyenben eddig még nem. Olyan társulatoknak adjunk otthont, akik valamilyen utat keresnek, újszerű kísérleti előadásokat hoznak létre.

Előadások
Bővebb  információ:
http://www.szegedipinceszinhaz.hu/


belvárosi hotel szeged, szállás szeged belváros, szegedi belvárosi szálloda, rendezvényterem Szeged, rendezvényhelyszín Szeged, esküvőhelyszín Szeged