ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 201 5586
Térkép E-mail
6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | Telefon: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586 | Fax: +36 62 478 278 | E-mail: info@tiszahotel.hu

Hagymatikum Fürdő, Makó

A magyar organikus építészet zászlóvivője, a Kossuth-díjas Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum Fürdő már látványvilágában is minőséget képvisel. Impozáns medencék, stílusos dizájnos, egyedi szaunák, wellness kezelések idilli körülmények között segítik a vendégek az aktív pihenését, rekreációját.
Hagymatikum Fürdő Makó
A gyógyászati részlegen a súlyfürdőt és a szénsavfürdőt, az ízületi és reumás panaszokra kedvező hatással bíró makói gyógyvizes medencét, vagy a páratlan gyógyhatású marosi iszapkezelést vehetik igénybe kellemes környezetben!

A gyerekeknek Hagymanó mesés gyerekbirodalma nyújt feledhetetlen élményt!  A legkisebbek számára a Totyogó medence, a nagyobbak számára a Robin Hood meséjét felelevenítő Sherwoodi medence nyújt izgalmas és tartalmas kikapcsolódást.

Hagymatikum Fürdő Makó

A Fürdő egész nyáron számos programlehetőséget kínál:
Bővebb információ a fürdő honlapján: www.hagymatikum.hu
Fürödjön az élményekben! Látogasson el a Makói Hagymatikum Fürdőbe, és szálljon meg Szegeden a belvárosi Tisza Hotelben!


belvárosi hotel szeged, szállás szeged belváros, szegedi belvárosi szálloda, rendezvényterem Szeged, rendezvényhelyszín Szeged, esküvőhelyszín Szeged