ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 30 201 5586
Térkép E-mail
6720 Szeged, Széchenyi tér 3. | Telefon: +36 62 478 278 | Mobil: +36 30 201 5586 | Fax: +36 62 478 278 | E-mail: info@tiszahotel.hu

Kezdőlap

Tisza Hotel, Szeged

Az elegáns belvárosi Tisza Hotel Szegeden főterén, a  Széchenyi téren található. A régi romantikus filmek díszletét idéző szálloda, a XIX. század végén épült, és megőrizte különleges, századfordulói hangulatát. A szállodába lépve vendégeink egy elegáns hallba érkeznek. A hotel lobbyban egy hangulatos kávézó található, ahol kávékülönlegességekkel, különleges frissítőkkel  várjuk vendégeinket.

Az hotel első emeletén található patinás rendezvénytermek - Koncert és Tükörterem - a szálloda 120 éves fennállása óta, mindig is a szegedi kulturális élet központi helyszíne voltak. Számos híresség, mint az irodalom nagyjai, vagy a zenei élet kiemelkedő alakjai - Tisza Lajos, gróf Batthyány Ernő, Dohnányi Ernő, Bartók Béla, Benedek Elek, Heltai Jenő, Krúdy Gyula, Móricz Zsigmond, Babits Mihály, Juhász Gyula és még sokan mások  - számtalanszor megfordultak ezen falak között.  

A szálloda 49 szobával várja a szegedre látogatókat, amelyek között 5 db lakosztály, 15 db Superior, 19 db Classic és 11 Standard szoba található. A lakosztály, a Superior és Classic szobák klíma berendezéssel, kényelmes, felújított fürdőszobával, színes televízióval, mini hűtővel, telefonnal és Cardo matraccal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.

A Tisza Hotel központi elhelyezkedése, különleges hangulata, exkluzív berendezésű szobái és partnereink kapcsolt szolgáltatásai  teszik feledhetetlen élménnyé a szegedi kiruccanást!

A szállodától egy kellemes sétával közelíthető meg partneréttermünk, a Classic Café Étterem, ahol vendégeink megismerkedhetnek akár a szerb konyha eredeti ízeivel és költhetnek el egy kellemes ebédet, vagy egy ízletes vacsorát.

Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!


belvárosi hotel szeged, szállás szeged belváros, szegedi belvárosi szálloda, rendezvényterem Szeged, rendezvényhelyszín Szeged, esküvőhelyszín Szeged